Blog Full

Matte tog ut mig som vanligt kl 6, vilket jag hatar. Vill sova under täcket till 10-11!!

Man jag är ofta väldigt kissnödig och även bajsnödig.  I morrse regnade ganska mycket så jag kissade snabbt och sprang in, matte var snäll annars brukar jag inte få gå in förens jag gjort både och.

Husse ligger alltid kvar så efter att jag kissat får jag komma tillbaka på övervårningen och krypa in under husses täcke och sova vidare.

Nu har jag börjat sakna matte så mycket, det har gått bra att sova men husse i 3v nu men nu vill jag BARA sova med matte!! Men hon kommer inte när jag ropar! så tillslut måste jag sova hos husse. Det är ju lika mysigt men ändå inte samma sak.

Matte jobbar så himla länge flera dagar i veckan.

Hon kommer hem 9timmar senare fast jag och husse brukar ha riktigt roligt under dagarna.

Igår kom Matte hem och så ska hon äta å prata med husse fast han lyssnade inte på vad hon sa så det blev lite dålig stämning.

Sen började matt springa runt så kom kopplet fram. vi gick ut och då var den galna Alice där å hon skrek å skulle fram å hälsa. jag ville åxå hälsa men det fick jag inte. efter att vi gått 3-4minuter så hade vi lugna ner oss. Jag fick massa godis för att jag tittade på matte när vi gick. Tror hon vill att jag ska titta på henne!

Efter en stund kom vi in i skogen, då släpptes både jag och Alice som är en king cavalier charls spaniel på 1,5år

Vi sprang massor men jag håller mig nära matte, men Alice vill åxå gå bervid min matte hon har ju en egen!?!?

Jag är lite rädd för henne för hon är såå stor. men när hon inte jagar mig går det bra.

Människorna pratade om en massa killar å fester. Jag tycker sådant är ointersseant, dessutom borde dom inte prata om det när alla tre har sambo!! hoppas allt flyter på som vanligt. jag gillar rutiner och allt ska vara som det brukar.

Fick även höra att Khato beter sig konstigt!?!? han blir tydligen stressad när han sitter i sin bur så han ahr börja gjort utfall!?!? Det gör jag när katten kommer och ska tränga sig på matte när ja ghar henne!! det tycker hon inte om men jag gör det jag tycker käns bäst!!

När vi kom hem la vi oss i soffan och då passade jag på att sova. tycker bäst om när hela familjen är på samma ställe.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)